Spanningspneumothorax

Hallo, Ik heb 11weken geleden een spanningspneumothorax gehad ! Ik heb 1 week in het ziekenhuis gelegen en heb geen drain gehad omdat ik nog maar 22 jaar ben en mijn lichaam dit zelf kon herstellen! Na 6 weken was ik weer helemaal hersteld. Maar nu heb ik een zeurderige snijdende pijn in de borstkas. Heeft misschien iemand een idee hoe dit kan komen en of ik het moet melden bij de huis arts of longarts ? Nog een vraag! Ik heb een hobby en dat is duiken maar ik lees overal dat dit nooit meer mag maar mijn longarts heeft er niks over gezegd ? Moet ik dit eerst vragen ? Groeten Britt

1 reactie op “Spanningspneumothorax

  1. Hee Britt, lijkt me wel slim dit even te melden bij je huisarts/longarts.
    Misschien kunnen ze even een röntgen foto maken om te controleren hoe je long nu ligt?

    Bij mij werd t wel aangegeven dat ik niet mocht duiken… maar ik heb verhalen gehoord van een paar maanden niet tot nooit meer van verschillende artsen…

    Groetjes en sterkte
    Nicole

Geef een reactie